KDY? KDE? KAM? – březen 3

In Okrasná zahrada by walsla

18. – 22. 3. – Lysá nad Labem, výstaviště – Zemědělec – jaro 2015
42. národní výstava zeleně, mechanizace, pěstitelství, květin, ekologie a zpracování výpěstků. Prodejně – kontraktační výstava vytváří obraz českého zemědělství a zahrádkaření.
Stalo se dobrou tradicí, že souběžně probíhá i výstava JARO S KOŇMI.
A s velkým zájmem se jistě opět setká soutěž v aranžování květin POLABSKÝ MOTÝL 2015.
19. 3. – 22. 3. – Praha, výstaviště PVA EXPO Letňany – FOR GARDEN 2015
9. mezinárodní veletrh zahradní architektury, nábytku, techniky a veřejné zeleně – zaměřený na zahradu jako celek – (projekty, realizace a údržba zahrad, jejich vybavení, zahradní nábytek, technika, závlahy, osvětlení, krby, drobné stavby, dekorace a další) – odborný doprovodný program – přednášky, poradenství
Souběžně probíhají: FOR HABITAT – veletrh bydlení, FOR FURNITURE – veletrh nábytku, FOR OFFICE – veletrh kancelářského vybavení.
20. – 29. 3. – České Budějovice, Metropol – Prodejní výstava orchidejí
Dům kultury Metropol pořadá tradiční výstavu orchidejí, tropických rostlin, exotického ptactva a plazů – otevřeno je vždy od 9:00 do 17:00 hodin.
20. – 29. 3. – Brno Bystrc – Pohádkové krajinky ze sukulentních rostlin
výstava bude ve Středisku volného času Lužánky (otevřeno bude tradičně od 10 do 18 hodin) Lužánky jsou nádherný park se staletými stromy v centru Brna. Ve skleníku bude rozmístěno asi 200 exponátů sukulentních rostlin zasazených do kamenných misek či keramických objektů roztodivných tvarů. Vše je stručně, vtipně a hlavně česky popsáno, pro znalce nechybí ani latinské názvy rostlin.
22. 3. – Nivnice, Společenský dům Beseda – Jarní výstava
Návštěvníci se mohou těšit na vystavená květinová aranžmá, beránky, kraslice, tatary, korálky, krajky, ubrusy, velikonoční dekorace, jarní vazby. (otevřeno od 11 do 16 hodin)

Chcete pozvat čtenáře ZT na nějakou zajímavou výstavu či akci – napište nám – rádi Vaši pozvánku uveřejníme.