Co potřebujeme
450 g filátek z bělomasé ryby, 1 lžíce olivového oleje, 2 stroužky česneku, 1 lžička mletého kmínu, ½ lžičky sladké papriky, 200 g konzervovaných sekaných rajčat, 1 nakrájená červená paprika, zbavená semínek a nakrájená na kousky, sůl, hrst nasekaného čerstvého koriandru, 1 citron
Jak na to
V kastrolu zahřejeme olej, přidáme česnek a kmín, minutku opékáme a vsypeme sladkou papriku.
Zalijeme 100 ml vody a vložíme rajčata. Rychle uvedeme do varu, pak zmírníme. Přidáme kousky papriky a zlehka asi 5 minut podusíme. Opatrně do směsi vložíme nakrájené kousky ryby, mírně osolíme a ještě 5 minut dusíme.
Ozdobíme nasekaným koriandrem a kouskem citronu, jako přílohu doporučujeme čerstvou bagetu nebo vařené brambory.