KDY? KDE? KAM? – březen 1   

In Poradna by walsla

1. – 31. 3. – Brno, Botanická zahrada – Kde rostou naše endemity
putovní panelová výstava je pořádána webem botany.cz – autorem textu a publikace k výstavě je Doc. RNDr. Vít Grulich (otevřeno je denně od 9 do 15 hodin)
5. 3. – 8. 3. – Výstaviště Brno – RYBAŘENÍ
prodejní výstava rybářských potřeb
6. 3. – 8. 3. – Ostrava, Výstaviště Černá louka – 5. Ostravský knižní veletrh
novinky a to nejzajímavější z knižní produkce představí nakladatelé všech žánrů z celé České republiky – I letos veletrh nabídne bohatý kulturní doprovodný program v podobě autogramiád, autorského čtení, besed a setkání s autory či představení literárních novinek. Můžete se těšit např. na M. Viewegha, A. Vašíčka, A. Cibulku, M. Hakenovou-Ulrichovou, D. Čechovou a mnoho dalších zajímavých hostů.
6. – 22. 3. – Praha, Botanická zahrada – Orchideje
na tradiční velmi oblíbené výstavě orchidejí se dozvíte o podivuhodném životě orchidejí, které se dokázaly přizpůsobit nejrůznějším, mnohdy i složitým podmínkám, a kromě Antarktidy ovládly všechny kontinenty – oslní vás krása bohatě kvetoucích hybridů i vzácných původních druhů, které nikde jinde nespatříte, seznámíte se s novinkami a trendy v pěstování těchto oblíbených rostlin. Je přichystán i prodej rozmanitých orchidejí – přijďte se rozloučit se zimou
(na obrázku Pražská botanická zahrada)